Våra tjänster

Telefoni & Mobilväxel

Vi levererar framtidens kommunikationslösningar för ditt företag. Vår tjänsteportfölj är skräddarsydd för att maximera hur ditt team samverkar, kommunicerar och når gemensamma mål. Genom att integrera innovativa lösningar förbättrar vi inte bara kommunikationen internt utan även hur ditt företag interagerar med världen.

Funktioner

  • Mobilväxel: Upplev friheten med vår mobilväxel som integrerar hela företagstelefonin i din mobil. Oavsett var du befinner dig, hantera dina samtal som om du vore på kontoret med all funktionalitet av företagsväxeln tillgänglig direkt i din smartphone. Använd vår användarvänliga mobilapp för att smidigt justera hänvisningar eller koppla samtal och upprätthåll en oöverträffad tillgänglighet för kunder, kollegor och partners även när du är på språng.
  • Softphone: För den som spenderar mycket tid vid datorn erbjuder vi Softphone, en mjukvara som transformerar din dator till en fullfjädrad telefonväxel. Med Softphone i ditt molnbaserade växelsystem ringer du och tar emot samtal över internet med alla bekvämligheter och funktioner du förväntar dig av en traditionell telefon. Det intuitiva gränssnittet och integrationen med dina övriga datordrivna arbetsuppgifter gör Softphone till ett optimalt val för den moderna arbetsplatsen.
  • IP-telefoni: Upptäck framtiden med vår IP-telefoni där din bordstelefon får nytt liv genom internetanslutning. Skilj på det föråldrade telejacket och välkomna en ny era med VoIP-teknik (Voice over Internet Protocol) som ger dig kristallklar ljudkvalitet och tillförlitlig kommunikation över globala nätverk. Vår IP-telefoni är kompatibel med alla typer av höghastighetsinternetanslutningar och erbjuder en flexibel lösning som inte begränsas av din plats eller internetleverantör.
  • Fast telefoni: På vår plattform förstår vi att fast telefoni fortfarande är en vital del av många företags kommunikationsstrategi. Därför erbjuder vi en flexibel lösning där du kan kombinera fast telefoni med valfri mobiloperatör, säkerställande att ditt företag kan dra nytta av bästa möjliga växelintegration och telekommunikationsflexibilitet. Oavsett din enhetspreferens, mobil eller fast, garanterar vår service att din verksamhet är optimalt ansluten och redo för framtiden.

Hur kan vi hjälpa dig?

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig med dina behov!

Kontakta oss tel: 031-790 33 00