IT Säkerhet

Zero Trust

Zero Trust är vår säkerhetstjänst som hjälper till att skydda företags viktiga information och system från cyberattacker. Tänk på det som en vakthund som endast släpper in personer den litar på. Istället för att automatiskt lita på alla program och användare inom ett företags nätverk, kontrollerar Zero Trust noggrant allt och alla. Om ett program inte finns på en lista över godkända program, får det inte köras. Detta hjälper till att stoppa skadliga program som virus från att skada företagets system.

Med Zero Trust kan företag också hålla ögonen på vilka filer som öppnas och vilka program som används, vilket ger dem möjlighet att snabbt upptäcka och stoppa potentiella hot. Detta är särskilt viktigt när medarbetare arbetar på distans och behöver komma åt företagets data från olika platser.

I korthet ger Zero Trust en extra nivå av skydd genom att alltid vara på vakt och kontrollera att allt som försöker komma åt företagets nätverk verkligen ska vara där. Det är som att ha en digital säkerhetsvakt som ständigt ser till att endast de rätta personerna och programmen har tillgång till företagets viktiga information.

Hur kan vi hjälpa dig?

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig med dina behov!

Kontakta oss tel: 031-790 33 00