IT Säkerhet

SOC-Security Operation Center

Skydda din affärsverksamhet dygnet runt med vår toppmoderna SOC-tjänst (Security Operations Center). Vår tjänst erbjuder en omfattande övervakning och detaljerad analys av din IT-infrastruktur så att du kan vara trygg i vetskapen om att dina affärskritiska tillgångar skyddas mot cyberhot. Med ett team som övervakar din aktivitet dygnet runt, året om, kan vi snabbt upptäcka och hantera säkerhetsincidenter.

Vi hanterar allt från dina system och applikationer till nätverk och säkerhetsenheter som brandväggar och antivirusprogram. Vi håller även ett öga på din internettrafik, intern nätverksinfrastruktur, datorer, servrar, databaser, och till och med din Microsoft Cloud (MS365) och IoT-enheter. Vårt mål är att kontinuerligt upptäcka och snabbt reagera på eventuella säkerhetsincidenter för att hålla din verksamhet säker.

Kompatibelt med de flesta system

Det unika med vår SOC-tjänst är dess leverantörsoberoende natur. Det innebär att du inte behöver göra några ändringar i din befintliga IT-infrastruktur för att implementera vår tjänst. Vi är kompatibla med de flesta större leverantörerna av antivirus och brandväggar, vilket gör oss till ett flexibelt och kraftfullt val för ditt företag.

Dessutom hjälper vår tjänst ditt företag att uppfylla olika branschstandarder och regelverk som NIS 2, GDPR, och ISO, vilket är avgörande för både din säkerhet och ditt rykte. Välj vår SOC-tjänst för en tryggare och säkrare affärsdrift!

Hur kan vi hjälpa dig?

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig med dina behov!

Kontakta oss tel: 031-790 33 00